Patates Severlere Müjde!


Bu, bugün aldıgım en iyi haberdi.. Halim ne kadar içler acısı düsünün artık :P Saka bir yana, Apple yetkililerini bu degisik üretkenlik çabasından ötürü tebrik etmek istiyorum..

 Bu yeni modelin su anki modelden çok daha hızlı oldugunu, kamerasının , hafızasının daha üstün nitelikte oldugunu hemen herkes bir yerlerden duymustur.. Hatta ismine yeni eklenen S harfinin manasının da Sport Model oldugu söylenmisti çogu yerde..

 Bugün sürekli takip ettigim bir techno sitede yeni bir özelligini daha ögrendim ve paylasmak istedim. Kullananlar bilir, Iphone sahibi olmak hos bir duygu fakat bir de su sinir bozucu parmak izleri kalmasa üzerinde.. Iste yetkililer bunu düsünmüs ve yeni modeli yag önleyici kaplama ile donatmıslar..E böyle bir yaratıcı zeka da anca Apple'a yakısır degil mi?!

Artık doya doya patateslerimizi parmaklarımızla alıp alıp yemek Iphone'umuzla ayrı kalmamıza sebep olamayacak.. Yuppi!!! :)



Ida Maria : Fortress Round My Heart







Ben bu kızı neden bu kadar sevdim çözemiyorum ama çok tatlı söylemiyo mu o sarkıları..
 Yeni albümünü vakit kaybetmeden hemen download ettim. Buy’dım demek isterdim ama yalan söylemenin alemi yok di mi :) Siz buy’ın ama, bana bakmayın…
Içimden bir ses beni dinlemeyeceginizi söylüyor.

 Albüme gelirsek benim sevdigim tarzda hos sevimli bir çalısma ortaya çıkmıs.. Morning Light benim favori parçam.. Farklı yorumlar hep dikkatimi çekmistir.. Kesinlikle tavsiye listemde yer alabilecek bir albüm.. Bilgilerinize!!