Bi Dinleyin Derim...





Grubumuzun adı Yora..


Vokalist Akif Ercihan Yerlioglu ve gitarist Uygar Çehreli'nin ( bu ikisi aynı liseden arkadaslarmıs ayrıca) Bogaziçi Üni. bünyesindeki Tasoda çalısmaları esnasında 2003 yılında son halini almıs. Oldukça dinamik müzikleriyle hos bi uyum degil de tezatlık yaratan melankolik sözleriyle dikkat çeken grubumuzun "Bugün" adlı sarkısını tavsiye edebilirim size.. Kadrodaki diger elemanları da söylemeden olmaz tabi..

  Saksafonda Enir Ürünsal,
 Bas gitarda Büsra Yalçınöz
 Davulda Burak Özkök ( kendisi gruba 2006'da dahil olmus )


Ilgimi çekmesinde rol oynayan diger etkense Battle of The Bands de finale kalmaları..


Su ana kadarsa iki albüm sürmüsler piyasaya:

Karsılasma (2005) & Bugün (2008)


İleride Bu Yazıyı Okuyup Okuyup Gülücem :)








Dün gece ömrüm boyu yasayacagım irili ufaklı ilklerden orta boy bi ilk yasadım..
Hayatımın ilk içki sonrası iskembe çorbasını dün saat 02:00 sularında içmis olmaktan ne kadar mesudum bilemezsiniz.. :)
Bu isin komedi tarafı , gülmek de gerek tabi de, gecem genel olarak da gerçekten mükemmeldi.. O herseyin kendisinde mevcut olduguna tüm kalbiyle inanan Maltepe sahilinin 1 numaralı müdavimi siseci Metin'e bu güzel gece için tesekkür ediyorum.. Meger güzellesince herkesle mükemmel sohbetler kurulabiliyormus..
Yanımıza bos siseleri istemeye gelen adam, gecenin ve efesin enerjisiyle bi anda gecenin yıldızı oldu çıktı.. Adamda gam kasavet yok bi kere.. Ayakkabılar elinde yalınayak gezen kahramanımız sohbete bir daldı pir daldı.. Sohbette Diyarbakırlı kan davalılar mı dersin, Serap Ezgü’nün programımı dersin, ordaki kulis anıları mı dersin, ne ararsan vardı.. Abim de dozu kaçırınca alkol konusunda, gece gece bize senlik çıktı.. Gecenin sonunda abim ruh ikizini bulmanın sevinç sarhoslugu ile arabada sızarken, çoktaan telefonlar alınıp kaydedilmisti bile..
Ve bunca curcunanın ardından çorbalarımız geldi, bi güzel hüpürdük sonrasında da evlerimize dagıldık.. Sabah kalktıgımda ilk yaptıgım abime Metin'i hatırlatmak oldu bu arada.. Ama pek basarılı oldugum söylenemez, e efesin etkisini küçümsememek gerek!

Update : Uzun bir ugras sonucu bu gecenin tek fotografını ele geçirdim ve iste yayında! (24/07/09)



İzle , emrediyorum!


Emretmemin sebebini yanlıs anlasılmadan bi an önce açıklamalıyım sanırım.. Gerek isledigi konusuyla, gerekse replikleriyle bu filmin kaçırılmaması gerekenler listesinde üst sıraları zorladıgını rahatlıkla söyleyebilirim size.. Kesin izleyin!


 DVD'sini bulun, oturun izleyin. Sizde bana inanın hak vereceksiniz film bittiginde.. Bi kere filmin etkisi altında kalmamak imkansız.. Yapıt, insanın bir fikre karsı duydugu inancın ve bu fikir ugruna yapabileceklerinin sınırlarıni gözler önüne seriyor adeta..Bakın bir kez daha söylüyorum;


Kesin Izleyin!!!